Σύνδεση

Εγγραφή
8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ

8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ

/ Νέα / Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 16:15

                                                                                      Αθήνα 13 Ιουνίου 2018

                                                                                      Αριθμ. Πρωτ. 4819_2018

 

 

 

 

      Προς τα Σωματεία – μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

       

        Θέμα: «8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,

                    5-8/10/2018, ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ».                        

             

 

 

                         Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 

  Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στις 5,6,7,8/10/2018  θα διεξαχθεί το 8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018, στη Μόσχα, Ρωσία, στο Στάδιο: SportsComplexCSKALeningradskyprospect 39, Moscow, Russia.

 

Στα αγωνίσματα :

«ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ» (από 15 ετών), «ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ» (από 15 ετών), «ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ» (από 15 ετών), «ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ» (από 15 ετών), «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ» (από 18 ετών), «ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ» (από 18 ετών).

 

Στις ηλικίες:

Εφήβων – Νεανίδων 15 – 17 ετών, 

Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών 18 – 20 ετών,

Ανδρών – Γυναικών 21+ ετών άνω και

 

  Στο Πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες οι οποίοι συμμετείχαν στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου 2018  στα προαναφερόμενα αγωνίσματα και κατέκτησαν την 1η, 2η ή μία από τις δυο 3ες θέσεις στη κατηγορία τους.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΘΛΗΤΩΝ

Κάθε αθλητής για τη συμμετοχή του σε ένα αγώνισμα πληρώνει 50 ευρώ και 10 ευρώ για κάθε επιπλέον συμμετοχή  δλδ 60 ευρώ για δυο συμμετοχές 70 ευρώ για τρεις κοκ

 

 

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

 

 1. Τα Σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν ΑΥΣΤΗΡΑ το αργότερο μέχρι τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα στην οποία  θα αναγράφονται  σωστά και με ακρίβεια τα στοιχεία όσων θα συμμετέχουν, για την έκδοση πρόσκλησης από τη Ρώσικη Ομοσπονδία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση βίζας.

 

 

 2.  Τα Σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 τα παρακάτω:

2.1 Την συνημμένη φόρμα συμμετοχής

2.2 Την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση για τους αθλητές τους που θα συμμετέχουν και θα την υπογράφει ο προπονητής του σωματείου, ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και ότι θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με ευθύνη του προπονητή και του Δ.Σ. του Σωματείου.

2.3  Τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα (θεωρημένη από Κ.Ε.Π. ή αστυνομία) για τους ανήλικους.  

 

 3.  Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:

3.1 Διαβατήριο  

3.2 Πιστοποιητικό υγείας σφραγισμένο και υπογεγραμμένο  από τον Ιατρό που να δηλώνει ότι είναι υγιείς και μπορούν να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες (Παγκράτιο Άθλημα) το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί μετά την 1η Ιουλίου 2018.

3.3 Σε περίπτωση που λαμβάνουν οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την συνταγή του ιατρού, και να ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή, για να αποφύγουν κυρώσεις σε περίπτωση ελέγχου ντόπινγκ.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η δαπάνη  διαμονής στο ξενοδοχείο "Aerostar" - δ/νση: 37 Leningradsky, Μόσχα, για όλους τους συμμετέχοντες είναι 30 ευρώ την ημέρα το άτομο (συμπεριλαμβάνεται το πρωινό) για κάθε έξτρα γεύμα  η δαπάνη είναι 15 ευρώ (γεύμα ή δείπνο).

 

 

ΑΦΙΞΕΙΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

  Οι αθλητές θα πρέπει να αφιχθούν στη Μόσχα στο SheremetyevoInternationalAirport  την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018  το αργότερο 14.00, η μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ το άτομο. Οι αθλητές που θα επιλέξουν άλλο αεροδρόμιο άφιξης και άλλο ξενοδοχείο είναι υπεύθυνοι για τη μετακίνηση τους από το αεροδρόμιο που επέλεξαν στο ξενοδοχείο τους καθώς και από το ξενοδοχείο τους στο Στάδιο.  (θα πρέπει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2018  να έχετε ενημερώσει  την Ομοσπονδία  για την ημερομηνία και ώρα άφιξης).

Επίσης θα πρέπει να αναχωρήσουν από το Ξενοδοχείο την Δευτέρα 8/10/2018 μέχρι τις 12.00 μ.

 

  Το συνολικό ποσό για την συμμετοχή αθλητών – συνοδών, τα Σωματεία μπορούν να το εξοφλήσουν μετρητοίς με την άφιξη τους στο Ξενοδοχείο.

 

 

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τα παραπάνω αναφερόμενα ή για επί πλέον πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας (210.6828877).

 

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΑΝΔΡ. Ι. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ                                      ΠΑΝ. Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.