||||

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ

ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος του Κωνσταντίνου και της Σοφίας, γεν. 21-01-1964 στο Γεράκι Λακωνίας.

 

Μέλος του Σωματείου «ΠΑΝΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΚΙΝΑΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ».

 

Έγγαμος με την ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ Μαργαρίτα και πατέρας της Ηλιάνας.

 

Εκπαίδευση και Σπουδές

- 1969-1981 Σπουδές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Γερακίου-Λακωνίας ( Αποφοίτηση από το Λύκειο Γερακίου το έτος 1981).

- 1982-1983.Εισαγωγή και Αποφοίτηση (Πτυχίο) από την Σχολή Ενωμοταρχών της τέως Ελληνικής Χωροφυλακής.

- 1988-1991.Εισαγωγή και Αποφοίτηση (Πτυχίο) από την Σχολή Αξιωματικών) της Ελληνικής Αστυνομίας (Τμήμα Υπαστυνόμων.

- 2007-2010.Εισαγωγή και Αποφοίτηση (Πτυχίο) από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Σπάρτη).

- Ξένες Γλώσσες, Αγγλικά .

 

 

Επαγγελματική Δραστηριότητα

- Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Χωροφυλακής αρχικά και της Ελληνικής Αστυνομίας μετέπειτα, ανά την ΕΛΛΑΔΑ ( ιδιαίτερα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας), πάντοτε μάχιμος και κυρίως ως Διοικητής/Διευθυντής μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντστρατήγου ε.α..

- Κατά την διάρκεια της Υπηρεσίας του είχε εκπαιδευτεί σε διάφορα θέματα, όπως την αντιμετώπιση του οργανωμένου και οικονομικού εγκλήματος, ναρκωτικών, ανηλίκων, αλλοδαπών, ασφαλείας, απατών, πλαστογραφιών, κ.λπ., ενώ συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρακολούθησε διάφορα συνέδρια, ημερίδες και διαλέξεις σε εξειδικευμένα θέματα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και άλλων φορέων και Υπηρεσιών.

- Για την δραστηριότητα, την προσφορά και την εργασία του, του έχουν απονεμηθεί πέραν των εκατό (100) ηθικών αμοιβών διαφόρων τύπων και κλάσεων και του έχει αποσταλεί πλήθος ευχαριστήριων επιστολών, από διάφορους Συλλόγους, Σωματεία, Φορείς, Υπηρεσίες και Ιδιώτες.

 

Aλλες γνώσεις- Προσωπικά Ενδιαφέροντα και Δραστηριόητες.

- Κάτοχος μαύρης ζώνης -3-DAN στην πολεμική τέχνη του ΚΑΡΑTE (Σύστημα OKINAWA TE-TAI και παράλληλα δάσκαλος αυτού) με ταυτόχρονη απασχόληση στις επίσης πολεμικές τέχνες του JI JITSU και του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

- Ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε διάφορες ομάδες στο ερασιτεχνικό τοπικό πρωτάθλημα της Λακωνίας, ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα τις αθλητικές του δραστηριότητες στα παραπάνω αθλήματα του ΟΚΙΝΑΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ και στους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές. .

- Ενεργή συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του εργασιακού του χώρου, ως μέλος των διοικήσεων με διάφορες ιδιότητες με την επίσης ενεργή συμμετοχή του, σε διάφορους πολιτιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., συλλόγους και σωματεία.

Please publish modules in offcanvas position.